למרות קצב הגדילה המהיר במיוחד שלה (למעשה הגדול ביותר עד היום בקרב הרשתות החברתיות הפופולריות), נראה שהפיצוץ הגדול דעך בתקופה האחרונה לעומת היום שבו הושקה, ואנחנו רואים האטה משמעותית בקצב צירוף המשתמשים לאפליקציה. לאחר שהגיעה לסך כולל של 100 מיליון משתמשים, התחילה מגמת ירידה בכמות המשתמשים הפעילים – זאת לאור מחסור בתפריטים וסוגי תוכן, מעורבות נמוכה באופן יחסי ל”ציוצים” וסיבות נוספות. רבים יגידו שאפשר כבר להכריז על ת’רדס כ”עוד טרנד חולף”, אך במטא, דווקא נראה שמנסים להציג שינויים נוספים שימשכו משתמשים אל האפליקציה, ויהפכו אותה לאטרקטיבית יותר.
השינויים שצפויים להגיע לת’רדס
- גרסת דסקטופ: בקרוב תוצג גרסת דסקטופ של האפליקציה, מה שעשוי להפוך אותה לנגישה יותר ואולי להגביר את מעורבות המשתמשים דרך אפיק נוסף.
- יכולת חיפוש משופרת: תכונה עיקרית שיש להציג היא יכולת חיפוש משופרת. זה דבר שעשוי לשפר, למשל, את חוויית המשתמש ולעודד משתמשים לשוטט באפליקציה.
- כל הפוסטים שאהבתם במקום אחד: משתמשים יוכלו למצוא את כל השרשורים שהם אהבו. התכונה הזו יכולה לשפר את שימור המשתמשים, מכיוון שהם יכולים לבקר שוב בתוכן שהם הביעו בו עניין.
- בקרת התראות: כשמקבלים המון התראות מיותרות, אין ספק שהדבר מקשה עלינו בהחלטה למה להתייחס ולמה לא. כרגע עובדים על תהליך של הוספת שליטה נוספת על סינון ההתראות. זה נותן למשתמשים שליטה עצמאית וטובה יותר לגבי ההתראות שהם מקבלים, מה שיכול להוביל לחוויה אישית יותר.
- הוספת פיד “במעקב”: עם תכונה זו, סביר להניח שהפידים של המשתמשים יהפכו רלוונטיים יותר לתחומי העניין שלהם, מה שבתורו יכול להגדיל את הזמן המושקע באפליקציה. לקריאה נוספת: ת’רדס מוסיפה פיד חדש: “אנשים שנמצאים אצלך במעקב”
- בסוף, מדובר במלחמת התשה
הסיבה האמיתית, כך על פי הדעה הרווחת, שבגינה מטא חשבה בכלל על האפליקציה “ת’רדס”, היא בעצם טוויטר – או יותר נכון, השינויים שאילון מאסק ביצע בטוויטר והרצון להתחרות בה. חשוב לזכור שגם מהצד, טוויטר בימים אלו כבר לא נקראת כך אלא “X”, והיא עוברת מהפך כדי להפוך מאפליקציית מסרים לאפליקציה שמכילה הרבה יותר. שווה לעקוב אחרי ההתפתחויות ולזהות את המגמות והטרנדים.