אל תתעסקו עם אוהדי גוגל, הם יזרקו ביצים על הבית שלך!

רועי בן עמי

קבוצת בתים בגרמניה באיזור בורגהאוזן של העיר אסא (אני כנראה לא כותב את זה נכון, ניחא…) בחרו באפשרות ל”טשטש” את הבתים שלהם ב-Google Street View.

אתר חדשות גרמני דיווח שביום שבת, מס’ בתים באיזור הזה שבחרו לטשטש את הבתים שלהם חטפו מכה לא נעימה מאוהדי גוגל. האוהדים זרקו ביצים על הבתים שלהם והדביקו להם פתקים שכתוב עליהם “Google’s Cool!”.

ד”ר ווסטן, אתר חדשות גרמני אחר, מדווח כאן את אותה התופעה. גוגל השיקו את Google Street View בגרמניה רק בחודש הזה. הם התחילו עם תמונות מעיירה קטנה ועכשיו הם מציגים תמונות מ-20 ערים מרכזיות בגרמניה, שכוללות את: ברלין, המבורג ומינכן.

גוגל החליטו לתת את האפשרות לבתים לטשטש את עצמם בחיפוש של גוגל מטעמי פרטיות כאלו ואחרים. בד”כ התובנות הללו מגיעות רק אחרי איזו תביעה גדולה, ככה שאני מניח ש- או שגוגל למדו את הלקח (לא סביר) או שכבר תבעו אותם והם הגיעו להסדר שלא הגיע לעיתונות (אם מישהו מכיר שדבר כזה כן הגיע לעיתונות, אני אשמח לשמוע).

גוגל החזירו תשובה בעניין ל- Search Engine Land והם אומרים:

“אנחנו מכבדים את הבחירה של כל בית לטשטש את עצמו ובשום אופן לא רואים את העניין בתור התנהגות הולמת”

שתפו:
נכתב על ידי
מומחה לשיווק באינטרנט. רועי בן עמי מנהל מספר פרוייקטים אינטרנטיים, מייעץ לחברות סטארטאפ בארץ ובחו”ל ומנהל את חברת wwO. “כסף באינטרנט זה נוסחה. אם תעשה הכל לפי הספר אין סיכוי שתיכשל”.
0 0 הצבעות
קלות השימוש
0 0 הצבעות
פיצ'רים ופונקציונליות
0 0 הצבעות
תמיכה טכנית
0 0 הצבעות
תמורה לכסף
הרשמו
הודע על
guest

2 תגובות
הישן ביותר
החדש ביותר בעלת הכי הרבה הצבעות
פידבקים מוטבעים
צפייה בכל התגובות
פבל ישראלסקי
255
מסחר אלקטרוני
פבל ישראלסקי
2011
קידום אתרים
פבל ישראלסקי
93
מדיה חברתית
פבל ישראלסקי
104
קידום אתרים
עומר לייבנזון
1265
פרסום באינטרנט
יורם ליכטנשטיין
110109
תוכן וקופירייטינג
דוד כהן
104318
מדיה חברתית
דנה רוזן
84267
ניהול קהילה
נשארים מעודכנים בכל מה שחדש בדיגיטל

מעל 15,000 אנשי שיווק ובעלי עסקים נשארים מעודכנים בכל מה שחדש בשיווק דיגיטלי מאז 2007

2
0
נשמח לשמוע את דעתך, נודה לתגובהx
שיווק דיגיטלי שמביא תוצאות.
לוגו דייסון

189%

יחס המרה למודעות

לוגו איסתא

424%

הכנסות מהאתר

לוגו קפה עלית

139%

מבקרים חדשים באתר

לוגו נקסט

258%

רכישות אורגניות